Restaurant Oss

Bent u op zoek naar een bijzondere eetervaring bij een restaurant in Oss? Slechts een korte rit verwijderd, in het schilderachtige stadje Ravenstein, wacht een culinaire bestemming die de moeite waard is: Restaurant Versaen. Met een verfijnde keuken, warme sfeer en uitmuntende service is Restaurant Versaen dé plek waar fijnproevers uit Oss en omstreken samenkomen voor een onvergetelijke lunch of diner. Laat ons u meenemen op een culinaire reis die u zal verrassen.

Historisch Ravenstein

Gelegen in het hart van het historische Ravenstein, biedt Restaurant Versaen een charmante ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Het restaurant is gevestigd in een prachtig gerenoveerd pand. Waar de authentieke architectuur gecombineerd wordt met moderne accenten. Bij binnenkomst wordt u begroet door een gastvrije ambiance. Waarin zachte verlichting, comfortabele zitplaatsen en een zorgvuldig ingericht interieur zorgen voor een intieme en ontspannen eetervaring.

Restaurant Oss

De kracht van Restaurant Versaen ligt in de creativiteit en passie van de chef-kok en zijn team. Het menu is een weerspiegeling van seizoensgebonden ingrediënten. Vaak lokaal ingekocht, en biedt een harmonieuze mix van klassieke en moderne gerechten. Elk gerecht wordt met zorg bereid en gepresenteerd. Waarbij smaak, textuur en visuele aantrekkingskracht samenkomen om een culinaire symfonie te vormen.

Uitgebreide selectie

De zorgvuldig samengestelde wijnkaart van Restaurant Versaen biedt een uitgebreide selectie van zowel lokale als internationale wijnen. De sommelier staat klaar om u te adviseren over de perfecte wijn die uw gekozen gerechten complimenteert, zodat elke maaltijd een complete en harmonieuze ervaring wordt.

Gemakkelijk bereikbaar

Slechts een klein eindje rijden van Oss, is het restaurant gemakkelijk bereikbaar voor een spontane avond uit of een geplande culinaire verwennerij. Met voldoende parkeergelegenheid en een centrale locatie in Ravenstein, is het de ideale bestemming voor inwoners van Oss die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Reserveren bij Restaurant Versaen

U wilt reserveren? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0486 – 851 565 en via e-mail info@restaurantversaen.nl. Bij het reserveren per e-mail geldt dat een reservering pas vastgelegd is als uw aanvraag door ons is bevestigd!

U kunt ook gebruik maken van de reserveringsmodule.