Lid van Euro Toques

In het pittoreske stadje Ravenstein, op een steenworp afstand van Oss, ligt Restaurant Versaen. Als trotse drager van een Michelinster en een gewaardeerd lid van Euro-Toques Nederland, staat ons restaurant synoniem voor culinaire perfectie, duurzaamheid en authenticiteit. Bij Versaen draait alles om hoogwaardige, ambachtelijke gerechten, bereid met respect voor de beste seizoensgebonden en lokale ingredi├źnten.

Historisch Ravenstein

Wanneer u binnenstapt in Restaurant Versaen, wordt u begroet door een sfeer van tijdloze elegantie en warmte. Gevestigd in een prachtig historisch pand, combineert ons interieur klassieke charme met moderne accenten. Grote ramen bieden uitzicht op de pittoreske straatjes van Ravenstein, terwijl de sfeervolle verlichting en comfortabele zitplaatsen zorgen voor een intieme en ontspannen setting.

Pure en natuurlijke producten

Als lid van Euro-Toques Nederland verbindt Restaurant Versaen zich aan de strikte kwaliteitsnormen en ethische richtlijnen van deze prestigieuze culinaire organisatie. Euro-Toques, opgericht door meesterkoks als Paul Bocuse, zet zich in voor het behoud van ambachtelijke kookkunsten, het gebruik van pure en natuurlijke producten en het promoten van lokale gastronomie. Onze chef-kok en zijn team delen deze filosofie en streven ernaar om elk gerecht met passie, vakmanschap en integriteit te bereiden.

Reserveren bij Restaurant Versaen

U wilt reserveren? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0486 – 851 565 en via e-mail info@restaurantversaen.nl. Bij het reserveren per e-mail geldt dat een reservering pas vastgelegd is als uw aanvraag door ons is bevestigd!

U kunt ook gebruik maken van de reserveringsmodule.