Menukaart van Restaurant Versaen
Menukaart
Beste gasten,
Ons menu is een weerspiegeling van de seizoenen en de fantastische producten die ons mooie land en bij voorkeur lokale ondernemers te bieden hebben.
Wij streven naar een duurzaam menu met voor 90% Nederlandse producten.
Wij werken alleen met verse producten waar wij de herkomst van kennen en weten dat het een goed leven heeft gehad. Het is een menu met lokale producten zoals groenten, fruit en kruiden. Deze worden aangevuld met vlees en wild uit Nederland en vis, schaal/schelpdieren uit de rivieren en de Noordzee.
Een volledig vegetarisch menu is uiteraard ook mogelijk, het zou wel fijn zijn als dit bij de reservering gemeld wordt.
Tijdens de lunch en diner van dinsdag t/m donderdag serveren wij ons menu vanaf 3 gangen.
Voor de lunch op vrijdag en zaterdag serveren we ons menu vanaf 3 gangen
Tijdens het diner op vrijdag en zaterdag serveren we enkel ons 6 gangen menu
Om verspilling tegen te gaan vragen wij u om alle dieet wensen van alle gasten bij de reservering te vermelden!
Op de avond zelf kunnen wij hier geen rekening meer mee houden!
Hans Derks & Team Versaen
Versaen seizoen menu
3 gangen €65
4 gangen €75
5 gangen €85
6 gangen €95
Als extra gang onze Hollandse kaas selectie 6 st €18
Kaas i.p.v. een zoet dessert supplement van €11