Menukaart van Restaurant Versaen

Versaen Herfst 2025

3 Amuses
**
Zeeuwse platte oester
Miso / shiso / gin-tonic 6
**
Gazpacho van Biet
Bieten variaties / Yoghurt / Zalmforel
**
Steak Tartaar
Ui / mosterd / oude kaas
**
Zeebaars / Hollandse garnalen
Geprakte aardappel / tomaat / aromatische vinaigrette
**
Knolselderij gegaard in kombu
Zeewier / knolselderij crème / witte wijn saus met bonito
**
Zuurdesem toast / paddenstoelen
Merg / truffel / pistache
**
Scharrel hoender
Bloemkool / kippenlever / eigenjus
(tarbot i.p.v. hoender supplement van 15)
(krokant gebakken kalfs zwezerik i.p.v. hoender supplement van 15)
**
Hollandse kaas selectie
6 stuks / notenbrood / Rinse appelstroop
**
Pruimen
Japans / miso roomijs / shiso
**
Tiramisu 2.0
Chocolade crème / toffee / vanille roomijs
**
Gerechten uit het menu zijn ook a la carte te bestellen.

Voorgerecht 27
Hoofdgerecht 37
Hollandse Kaas selectie 18
Dessert 13

Aperitief
Henriot Brut Souverain, Champagne 17
Pinot Noir, Chardonnay, Meunier, non-vintage

Gramona ‘Imperial’ Corpinnat Brut 2018 15
Xarel.Lo, Macabeo, Chardonnay, Parellada

Joerg Geiger, Champagner Bratbrine 0% 15

Peersoorten, non-vintage
4 gangen 80 4 gangen all-in 162
5 gangen 90 5 gangen all-in 184
6 gangen 100 6 gangen all-in 208
7 gangen 110 7 gangen all-in 199

Kaas als dessert 11 / Extra gang kaas 18

De Versaen All-In Experience is een zorgvuldig samengesteld menu en bestaat uit het
onderstaande.

Bruisend aperitief
Onbeperkt tafelwater
3 amuses.
Broodservies
Menu
Bijpassende wijnen, desgewenst ook alcoholvrij.
Koffie of thee met onze friandises.

Op vrijdag en zaterdag serveren we enkel ons 6 of 7gangen menu